Monday, March 14, 2011

kisah bulan Mac

dah lama aku tak update blog nie..... ada problem ler sikit, dgn blog yang ada trouble, problem kat office.....
Tapi minggu nie aku baru balik dari JB anak buah aku kawin...Kat sana stay kat homestay di BBU, satu mlm sewa mahal RM 250.00, kalau kat melaka tak sampai harga mcm tuh kecuali rumah tue agak besar atau ada halaman dan kolam renang....
Dah ler susah nak parking sebab jlnnya sempit, rumah tue takder air-cond laks, tv tak clear, air kecil dn mcm2 lagi..... apa boleh buat , but next time kalau nak selesa cari homestay yang lebih sesuai sikit dan ada kemudahan yg tak menyusahkan.
Cerita minggu nie pasal tsunami di Japan, sungguh dahsyat sekali, ini semua dugaan yang amat hebat dari yang maha pencipta untuk penduduk dunia. Kita kena muhasabah diri dengan apa yang berlaku........