Tuesday, November 20, 2012

JENJALAN DI BUKIT TINGGI PAHANG

Picture nie aku ambil dari Fb adik ipar aku...dia org selalu nau gi jenjalan....(aku jer yg terperap dok umah jer)Picture nie cantik sangat, tu yg aku take advantage kat wall blog aku nie...amacam ok tak...? (mesti ok....pemandangan so beautiful dan sejuk jer...byk picture tapi nie jer yg terpilih masuk dlm blog aku yop...)
(ada terselit picture emak aku dan anak-anak buah yang the gediks..ahakksss...)
Cuci-cucikan mata tengok picture nie....kay...










(aku nie bila my husband nak bawa gi jenjalan nie...weiiiii...)
(oppsss...sok pagi-pagi nak gi Kem Rasah hantar anak bujang aku latihan pemilihan akhir di sana,,,masuk army le yerr...nanti aku story-mory...muaahhhh)