Monday, December 10, 2012

Monday Blues....

Kenapa Monday Blues.....? Hari ini penat sangat macam-macam aktiviti di hujung minggu.

Aktiviti petang sabtu :- Joging aka aerobics...(dah lama tak buat) sesekali buat haa...amik kau urat-urat dah mula start bekerja, body yang kembang dah bergerak laju dengan adreanalin lancar selancar roket pergi bulan (apa yang mengarut nie..).  Tapi itu ler realitinya, target nak slim dan sihat my body languange......
Lokasi : Stadium Tun Fatimah


Aerobics dah start.....

With my kiddos.....


Lokasi aerobics....





Aktiviti malam tadi :- pergi kenduri di rumah adik ipar..menunya mee hun sup, roti jala, ayam goreng, bubur nasi, kuih muih, kek cheese....
Penat ler...kenapa penat...?penat nak menghabiskan menu yang gojes dan yummy...(macam mana nak diet )
Layan makan sambil tonton bola di rumah orang kenduri ..yang kelakarnya kita orang pompuan yang dok kat dalam jer terlebih excited...(bila gol) orang lelaki dok kat luar dengarkan kabar jer....

Layan bola sambil makan,, picture pun tak sempat snap....