Wednesday, December 19, 2012

Suka Pakai Baju Terbalik.....

Kalau diingat-ingat ini bukan kali pertama my hubby pakai baju terbalik....
(dah banyak kali kay..)
Kali pertama memang aku tak perasan semasa di kedai makan sementara tunggu order sampai baru ler aku perasan t-shirt putih (jelaskan) yang my hubby pakai baju terbalik (nge nge nge...kelakar tak)
Apa lagi sebelum order makanan kita orang sampai, my hubby pergi ler tukar kat dalam keter....
Agak-agak orang nampak tak....he he he
Ini kali yang ke berapa aku pun tak ingat berlaku lagi semalam semasa kita orang di dalam kedai 1 Malaysia....
Nasib baik orang tak ramai...t-shirt hitam (tak clear kot may be orang tak perasan)
Selepas pilih barang aku ler yang kena ke kaunter untuk bayar barang-barang yang kita nak beli...
My hubby laju jer keluar terus pergi ke kereta untuk tukar baju sebab lepas tu kita orang nak pergi minum jap....
My hubby selalu pakai baju terbalik nie dalam kondisi baju  sebelah dalam di pakai keluar dan baju sebelah luar dipakai ke dalam... (tak perasan ker darling...)
Ada orang cakap pakai baju terbalik nie nak kena ong @ kena nombor @ ada nasib baik yang datang, tapi tak tahu ler...tak boleh percaya yea........


(malu ahhh....)
picture ehsan dari google

p/s : Justeru itu para isteri pastikan suami anda tidak pakai baju terbalik yea...
but my hubby pakai dalam gelap so I tak perasan because selepas tu dia terus pergi ke kereta...mana wife dia nie nak perasan...(dalam hati tak boleh tahan nak gelak besar...wakawaka...)