Tuesday, February 12, 2013

ASTRO BEYOND DAH SAMPAI

Malam Tahun Baru Cina lepas budak pasang astro call kata astro dah boleh pasang, aku ingatkan lepas raya tapi cepat ler dia datang...
"Tak makan besar ke malam nie?" Antara perbualan aku dengan budak pasang astro berbangsa tionghua tu. Dia kata banyak orang nak cepat pasang astro tu yang keje lagi sampai raya....
Upah pasang astro RM 50.00.  Dalam 1/2 jam dah siap pasang.   Astro beyond buat permulaan hanya channel biasa-biasa jer...movie takder, masuk bulan ketiga baru ada. Bayaran bulanan nie aku confius my hubby cakap RM 40 jer...(entah yea entah tak) Tunggu ler nanti bil pertama sampai....(kawan dia rekomen)







p/s : guna ler kemudahan dengan sebaiknya, astro nie kekadang melalaikan...yea tak...?
         aku ker yang terpaksa....?