Friday, February 1, 2013

COCONUT SHAKE SPECIAL

Cuaca yang panas dan berangin menyebabkan aku fikir mau minum 'coconut shake special....'
baik punya...
Apalagi ' coconut shake special ' kat Batu Berendam tak jauh dari opis aku kira-kira 2 traffic light jer....
Sampai kat sana orang tak ramai, aku pun order ' coconut shake special ' ( ada letak vanila ice-cream + chocolate rice ) harga RM 2.80,  kalau biasa jer (no vanila ice-cream) harga RM 2.30..ada gak jual air kelapa biasa jer...rasanya lemak manis...sedap...
Jom tengok picture close-up nie...membuatkan sesiapa yang mengidam mesti terliur punya...mabeles.....

nampak tak chocolate rice & vanila ice-cream....yummy

bertabur chocolate rice....
p/s : saja letak picture lebih sebab sedap sangat....(nampak mengiurkan...)
        layanan bebudak jual ' coconut shake ' terbaikkkk....