Tuesday, February 12, 2013

SEGMEN MENANG RM 200 BY PUTRY MIRAH

Time cuti panjang terjumpa lak segmen nie kat blog Putry Mirah apa lagi macam best jer...memang best pun....sapa tak nak menang RM 200...Apalagi jom join segmen nie...




Tarikh tamat akhir Bulan Februari 2013 .

Ini syarat syarat yang Putry Mirah tu sediakan...Cepat-cepat klik kat segmen nie....


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
 *akan diperiksa 
  • Wajib Malaysia dan ada blog.
  • Wajib follow Blog Putry ,Like Fan Page Putry (sila tengok diSIDEBAR bahagian Click This!)
  • Tekan ini ,dan  ini  . *tunggu sampai habis loading
  • Buat satu entri pasal Segmen ni berserta banner comel atas tu yg backlinkkan kesini
  • Komen link entri anda tu (bukan link blog but link entry).

HAL PENTING PASAL PEMENANG DAN HADIAH SERTA SEGMEN
  • Hanya seorang sahaja pemenang yang akan dipilih.
  • pemilihan pemenang tak pasti sama ada cabuan bertuah dan top refferal. maybe Blog cantik :\
  • Hadiah akan dihantar kepada pemenang dengan bantuan Pos Malaysia . 
  • Segala perubahan atau whatever akan diumukan.
  • Hadiah pertambahan teddy bear :) *NEW

p/s : teruja join segmen nie...