Monday, August 19, 2013

Berjalan Raya Di Rumah Artis @ Saudara Mara

ROTIKAYA_033 Koleksi Mega Gambar Para Selebriti Sambut Hari Raya Aidilfitri - ROTIKAYA
Hari raya yang lepas semasa berjalan raya ke rumah saudara mara di kampung, anak aku bersama sepupu-sepupunya planning nak pergi ke rumah Remy Ishak katanya
kampung Remy di Kuala Sungai Baru Melaka (kalau tak silap). Takder ler jauh sangat dari kampung aku rumahnya nie.....
Bila tanya tahu tak rumah Remy......? Semua yang the gediks girl tahu..........
Tapi lastly tak pergi pun coz hari dah nak masuk senja.....so lain tahun jer ler....
But dapat pergi rumah nenek Lan Typewriter (dokek yo rumah dia nie) tapi  dia takder balik Johor katanya...(last year dapat jumpa siap bergambar lagi, tapi dak Lan nie malu-malu ler, suaranya bila menyanyi macam nak pecah gegendang telinga...hehe.) nenek Lan sedara dengan mak aku kira pangkat mak sedara ler......ahaksss....

Sumber Picture Remy Ishak

MP : Banyak cerita hari raya kali ini........layannnnnn