Saturday, September 14, 2013

Ke Majlis Kahwin Adik Di Shah Alam


Saat entry ini di publish aku dan family may be dah sampai kat Shah Alam @ pun masih on the way ke sana, itu pun kalau cuaca baik dan jalan tak jammed.

Majlis kenduri adik bongsu diadakan di Seksyen 7 Shah Alam, buat di
Dewan Melati Jalan Plumbum 7/95 Seksyen 7,Shah Alam
Aku bertugas hari ini half day jer, balik nanti dalam jam 1.00 petang, kemas dan siap rasanya jam 3.00 petang baru ler nak fly ke sana.....naik kereta ler....
Doakan perjalanan kami selamat sampai di Shah Alam yea....
2 jam jer perjalanan dari Melaka ke Shah Alam....
So sepeninggalan nanti may be aku tak sempat nak menjengah blog uolls...
dan tak sempat nak update story kat my blog....
Kalau ada line internet sempat ler nak blogwalking menggunakan tablet @ handphone Blackberry ....tapi button kecik susah nak tekan....hoho

MP : Apa planning uolls cuti di hujung minggu ini....bersambung dengan cuti Hari Malaysia....?
Semoga ada plans yang bagus.....