Thursday, September 19, 2013

Periuk Cap Buaya

Periuk Cap Buaya

Semalam aku singgah di shopping Cowboy kat Cheng, Melaka untuk membeli
 periuk cap buaya. Aku beli yang paling kecil size 14cm.
Kat rumah periuk cap kucing yang harganya murah sikit dari cap buaya dah bocor.
(menyesal beli) guna tak sampai setahun.....
So aku cari cap buaya, mak aku kata tahan lasak & tahan lama kalau beli cap buaya.
Selalunya kalau ada rombongan ke Rantau Panjang Kelantan mesti borong periuk ini, 
kat sana harganya murah sikit berbanding di sini dan berbaloi.
Tapi takkan aku nak ke sana semata-mata nak beli sebuah periuk cap buaya kan....hehe
Lain ler kalau ada kengkawan bloggers nak bagi periuk cap buaya kat aku...hehehe

periuk cap kucing

MP :  Kalau guna periuk vision lagi best....