Wednesday, October 9, 2013

Buah Lawaskan Perut

Buah betik

Semalam aku pergi ke pasar malam kat sini, memang niat nak cari buah
untuk lawaskan perut. 
Sejak kebelakangan ini perut aku rasa sebu dan buang air pun tak lawas.
Sampai di gerai buah aku dah aim sama ada nak beli buah pisang @ betik.
Husband aku cakap beli jer buah betik. So aku beli 2 biji buah betik, 
harganya sekilo RM 2.50 jer. Tengok gambar tu sempat snap sebiji jer 
yang sebiji lagi aku dah telan sorang-sorang....hihi...
semata-mata nak lawas cepat....

MP : Tinggal kat town nie, buah-buahan pun kena beli....kalau tinggal 
kat kampung pokok buah-buahan kat dalam poghak yo......(cakap nogori jap....)