Tuesday, October 8, 2013

Window Shopping Hilangkan Stress

Rasanya kalau kita stress kat office adalah lebih baik kita keluar jap,
time rehat tu pergi ler amik angin kat luar @ paling mesra alam pergi window


shopping....itu pun kalau office kita dekat dengan shopping mall....
Macam saya di sekeliling office memang banyak tempat shopping mall....
so layan giler tengok barangan yang dijual di sini....
saya memang suka window shopping sambil tu cuci mata tengok barangan
yang dipamerkan tu, berwarna warni....hihi....


Kalau nak beli rasanya tak sebab dah ada semua tu, kecuali kalau ada barang 
yang sangat-sangat diperlukan.....

MP : Layankan jer gambar yang saya ambil tu......