Friday, November 8, 2013

Hadiah Segmen Dari Emas Putih Dah Sampai

Hadiah segmen
Hari ini dapat surat yang berisi 2 pcs pin ribbon + 1 pc bookmark.  Hadiah ini hasil memenangi segmen di blog EmasPutih.  
Hadiah pula tajaan dari Shida .  Shida cakap dia buat sendiri pin rambut (cer tengok picture) macam cantik jer...macam kiut jer....macam best jer menang segmen nie..... hihi...
Thanks buat Emas Putih dan Shida.....sayang uolls berdua....Buat Emas Putih (lain kali jangan salah hantar hadiah kat akak yea...huhu)

MP : Mood happy....pin rambut tu kalau si kecik nampak sure dia nak punya....