Thursday, November 7, 2013

Sekadar Luahan

tumblr_le3qqrAf4R1qejf28o1_500.png
Source from google

Bila kat rumah my PC selalu buat problem, macam lembab jer, macam berat loading jer, macam tak laju jer, macam sakit hati jer, macam nak buang
jauh-jauh PC ini......tapi my PC terlalu banyak sejarah kenangannya buatku dalam hidupku sehari-hari....
PC inilah yang faham apa yang aku nak ceritakan kat entry, yang selalu berjimba di blog uolls, yang selalu faham dan mengerti cerita entry kat blog uolls.....yang selalu beremosi....tapi sampai bila aku nak simpan PC ini lagi...?
Aku akan cuba menambah ruang kelajuan pada my PC dan upgradekan agar memudahkan skop kerja aku....

MP : sekadar luahan di malam hari.......sorry kalau tak sempat jengah blog uolls......
       Mood tension......