Thursday, November 7, 2013

Takkan Aku Nak Makan Kek Yang Tidak Halal ?


Kek Tiramisu

 Halal certified? 
We are not Halal certified as some of our cakes are alcoholic. We do have some flavours which are non-alcoholic. 

Tadi my boss ada bawa satu kotak kek ini kat office, bila aku buka nampak macam maveles tapi bila aku buka website kek ini Non Halal sebab ada bercampur dengan alkohol.  So takkan aku nak makan kek yang tak halal....kalau tekak rasa dah gatal sangat nak makan kek ini cari ler yang halal yea....
Nadeje Cake  terdapat 2 cawangannya di Melaka dan satu di Petaling Jaya.  Kek-keknya memang nampak sedap tapi non halal.  

MP : Selalu buat kek....