Friday, December 20, 2013

Views Apa Yang Menarik Pada Pukul 3 Pagi ?



Hour
Uniques
Views
2:00
3
66
3:00
4
115
4:00
2
51

Semalam aku tengok kat blog aku ramai yang views, apa yang mereka view pada pukul 3 pagi? Hairannya ......  Time ini sudah tentu kita semua sedang lena diulit mimpi.

Ada ker yang cari keyword lagu pukul 3 pagi ?.... tak mungkin rasanya.  Perhatikan column table di atas sebelum dan selepas pukul 3 pagi pun ramai juga yang view.  Tapi hari ini ramai jugak yang view dari 12 tengah malam sehingga ke pukul 2 pagi. Berbanding unique kat bahagian view jauh perbezaannya.   Tak faham ler....nak cuba tanya nuffnang, mana ler tahu semenjak kebelakangan ini macam lain jer.....macam ada yang tak kena jer....

MP : Uolls ada kena begini tak?