Saturday, January 11, 2014

Hujung Minggu Yang Sibuk

Just Believe
sumber
Layan jer ler danbo kat atas tu.  Petang tadi memang agak busy.  Petang aku ke UTC bersama my son.  Lepas tu ingat nak joging tapi badan rasa letih, lalu terlelap. Lepas maghrib aku buat kek coklat cheese, saja jer untuk makan-makan bersama family.   Rasanya dah lama tak buat kek.  Besok pulak nak hantar my daughter balik ke UIA PJ.  So memang tak sempat nak blogwalking.... mana yang sempat aku singgah sekejap.   Nie dah tengah malam baru nak on komputer.  Penat ler weeeeiiiiii......layan.....!!!

MP :  Besok jer ler makan kek coklat cheese nie.....