Thursday, January 23, 2014

Kalendar 2014 Dari Ayam Brand


Minggu lepas aku terima parcel, sekali tengok sampul suratnya besar.  Tapi belum buka macam dah dapat agak,  macam kalendar jer.....

Bila dibuka memang betul kalendar 2014 dari ayam brand.  Terima kasih kepada ayam brand yang sudi memberikan kalendar 2014 buat pelanggannya.  Apa yang aku ingat, aku ada request kalendar 2014 di website ayam brand pada tahun lepas. 

Sekiranya berminat boleh e-mail kepada ayam brand pada ketika itu, tak sangka sampai pulak.  Ingatkan tak dapat.  Untuk makluman kalendar 2014 ini adalah EKSKLUSIF DAN TERHAD.

MP :  Cantik kalendar ayam brand ini......