Thursday, January 23, 2014

Lunch Dengan A & W

A & W

Hari ini aku lunch 1 set A & W iaitu kentang goreng, air rootbeer dan burger.  Ini pun my officemate belanja sebab dorang pergi Aeon Jaya Jusco.  Rasanya dah terlalu lama tak makan  A & W ini.

Serius cakap kentang gorengnya lagi sedap dari KFC dan Mc Donalds, sebab kentangnya berisi dan memang ada rasa.  Kalau tak percaya boleh try.  Atau pun ini memang tekak aku, tekak aku rasa sedap, my officemate pun cakap memang sedap bangat.

Next time boleh ler try set yang lain pula.  Untuk set ini dalam RM 6.30 jer kalau tak silap ler, maklum ler orang belanja...abaikan harganya.....hihi

MP :  Belum redeem lagi voucher KFC lagi nie.....