Tuesday, January 14, 2014

Munchy's Ada Percuma Baucer KFC

Biskut Munchy's Lexus

Hari tu singgah kat kedai runcit, ingat nak cari bahan buat kek tapi terpandang kat plastik biskut munchy's.  Tertera percuma baucar KFC sebanyak RM 10.00.  Memang menarik kalau beli biskut munchy's Lexus dapat percuma baucar KFC tu......


Apalagi capai ler satu macam tak percaya jer bila buka plastik memang betul ada baucar KFC.  Beli KFC Munchy's Combo harga biasa dalam RM 23.20 (Peninsular Malaysia), RM 24.20 (East Malaysia) tetapi akan ditolak baucar RM 10 ini...jimatkan....  KFC Munchy's Combo ini didalamnya terdapat 5 ketul chicken (hot spicay/original resepi), large whipped potato, 2 regular tangy coleslows dan 2 regular carbonated drinks.

Baucar ini valid dari 1st December 2013 ~ 31st March 2014 ini.

Sambil beli biskut munchy's dapat jugak baucar KFC nie....Jom grab ler sebelum terlewat....

MP :  Tahun ini belum singgah KFC lagi.....