Sunday, January 12, 2014

Perjalanan Masih Jauh

Biker Danbo
sumber
Saat entry ini dibaca aku dalam perjalanan ke Petaling Jaya untuk menghantar my daughter di UIA.  Perjalanan macam jauh tetapi hanya 2 jam sahaja dari Melaka ke PJ.  Hope perjalanan selamat pergi dan balik.  Harap-harap tak jammed ler yer kalau bertolak pagi.  Singgah di Shell untuk mengisi petrol dulu......

Tapi sebelum tu perut pun kena isi jugak....aduhai sekarang ini harga barang semuanya naik...kena berjimat ler....kalau tak suka study di Malaysia.......aku hantar anak aku study kat UK jer.....hihihi....

entry: auto publish
MP :  Bawa eskot hari ini.....sapa lagi kalau tak my son.....