Friday, January 10, 2014

Ranking Alexa Macam Yoyo


Global Rank 

Global rank icon325,475 196,759

Rank in Malaysia 

Malaysia Flag3,000  

Awal tahun 2014 ramai blogger yang update Ranking Alexa ini.  Aku pun selalu jugak updatenya.
Selama setahun lebih aku aktif berblog, tapi Ranking Alexa kat blog aku macam yoyo ada naik turun.  Alexa Traffic Rank Global pun sama juga.

Penghujung tahun 2013 sehingga awal tahun ini aku agak sibuk dengan persiapan anak sekolah, tu ler sebab ada naik turunnya ranking nie......Ranking alexa aku punya tak sehebat blogger popular yang lain, maklum ler baru nak bertatih dalam bidang penulisan.

Klik sini untuk check Ranking Alexa....

MP : Kena ada target tahun ini......