Sunday, January 12, 2014

Running Man Dah Balik


sumber

Baca tajuk kat atas tu macam pelikkan.....Tapi itu ler realitinya.....Realitinya my daughter yang 'gila' dengan Korea Runnng Man nie dah balik sambung study kat UIA PJ.  So takder sapa boleh kawal remote tv nie.  Kalau tak dia bersama adiknya yang 2 orang ini mesti menang punya nak tengok Running Man.  Aku ....terpaksa ler mengalah .......

Asyik cerita Korea jer...tak faham aku apa yang bestnya Running Man nie....nak kata hensem...entah ler...budak-budak sekarang suka-suka dengan Korea ....sikit-sikit Korea.....ntah apa-apa ler...

Aku tak nak terjebak dengan semua nie.....tak terlayan rasanya...banyak keje lain yang perlu aku lakukan.....

MP :  Astro nak kena bayar nie.....aduhai.....!