Friday, January 17, 2014

Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my

http://www.nile.com.my/page.php?cd=76
nile.com.my


Dalam beberapa hari ini masa blogwalking ternampak giveaway nile.com.my kat blog kengkawan bloggers. So hari ini baru sempat nak join giveaway ini.  Sapa tak nak angpowkan....banyak tu...

2x Pemenang Bertuah akan mendapat RM300 seorang
4 x Pemenang bertuah akan mendapat RM100 seorang

Sekiranya aku dapat ANGPOW RM 300 dari nile.com.my ni, pertama sekali aku nak merehatkan diri, aku nak pergi bercuti kat dalam negara jer...cuti-cuti Malaysia....sempena Tahun Melawat Malaysia 2014...aku menyokong saranan kerajaan untuk memeriahkan kempen ini.....hope ada rezeki.....

Untuk join giveaway ini klik kat blog Lyssa
Tamat pada : 21/01/2014 pada pukul 12 pm . 


 Boleh check keputusan cabutan bertuah di sini : http://www.nile.com.my/page.php?cd=87


angpao
gambar : angpao
MP : angpao....lai...lai....