Tuesday, April 15, 2014

Cuti Hari Ini - Melaka Bandaraya Bersejarah


Hari ini 15 April merupakan Hari Perisytiharan Melaka Sebagai Bandaraya Bersejarah. Kakitangan awam dah tentu ler cuti hari ini.  Tetapi bagi kakitangan swasta ada yang kerja dan ada yang tidak.  Macam aku hari ini aku off tapi my officemate ada yang kerja.

Apa plan hari ini ?  Hari ini ada special discount di Aeon Jaya Jusco Melaka, dengan berbelanja melebihi RM100 uolls akan dapat voucher bernilai RM 5 / RM10.  Discount sehingga 70 % diberikan pada yang berbelanja pada hari ini sahaja.  Tak tahu lagi sama ada aku nak ke sini atau tak......


Plan seterusnya nak melawat Bandaraya Bersejarah ini....banyak tempat menarik yang perlu dilawati lagi....tapi trafik hari ini tak tahu ler jammed atau tak....kalau jammed duduk jer ler rumah.....huhu....

Kepada anak Melaka yang bercuti selamat bercuti yea.....

kredit : gambar

MP :  Banyak plans hari ini.........