Monday, April 7, 2014

Not Feeling Well


sumber

Pagi tadi terasa badan tak berapa sihat.  Selepas siapkan my kids ke sekolah aku sambung lelapkan mata. Kepala pulak terasa pening.  
My hubby cakap asyik mengadap komputer jer...mana tak sakit kepala....(diam....!)  Tapi aku rasa mata aku nie dah tak berapa clear...spek rabun dekat yang aku pakai dah berusia setahun.  Ingat nak kena check semula....

Mata memang ada side effect pada kesihatan badan kita.  Kalau mata sakit kepala mudah pening. Walaupun tak sihat, hari ini aku pergi kerja jugak, kalau tak hadir my boss akan call....ada job penting today.  Kalau rasa tak sihat aku half day jer ler...... 

MP : Keep it up........