Thursday, April 24, 2014

Servis Kereta




Hari ini kereta aku hantar servis...tukar minyak hitam dan repair sikit belting power stereng yang dah berbunyi-bunyi tu.

Kalau dah pakai kereta nie kena ler ada spare money, mana ler tahu sakit demam kereta secara tiba-tiba.  Itu belum masuk dengan merajuk panjang lagi.  Kereta nie pun nak hidup juga....

Kalau nak tukar spot rim dan make up kereta kena kumpul duit lagi.  Setakat nak tukar warna tu takder hal, my hubby boleh cat kasi tukar warna.  Tengah fikir nak tukar warna apa.......! ingat sebelum raya aidilfitri nie warna keter dah lain .........hihi

Kereta ini pulak kita mesti guna sepenuhnya dan ia dijaga baik.....sesekali kena belanja makan dengan berjalan jauh.....ala paling jauh pun ke Shah Alam jer.....(bila ler nak jenjalan jauh nie)

MP :  Dah start duit keluar macam air......