Sunday, April 13, 2014

Tepung Instant Dosa?


Perasan tak kotak kat atas tu? Instant DOSA? Macam pelik jer.....Pagi tadi semasa tengah mencari tepung segera di Tesco, aku perasan kotak instant DOSA ini.  
Rupa-rupanya ia merupakan instant tepung Made In India.  Kalau tak silap ia merupakan instant tepung untuk buat tosai......


Sebenarnya ini first time aku perasan instant DOSA nie....may be aku jarang tengok instant tepung......Tetapi kenapa namanya DOSA? Mesti kat India sana ia merupakan instant tepung yang popular......

Dah...dah...jangan nak buat instant DOSA pulak eh...

MP :  Aku beli instant tepung ADABI...tak pelikkan.....whatever....