Tuesday, May 6, 2014

Hari Yang Sibuk


Hari ini memang teramat busy. Pagi-pagi lagi aku dah ke site tengok orang kerja.  Kalau kerja di site memang penat dengan panas berdengkang lagi.

Hari ini aku tak puasa, kalau tak dah lembik rasanya tak sampai ke petang dah kantoi.  Banyaknya hari nak kena ganti puasa ini....aduhai.....

Lagi pun malam semalam balik dari berubat lambat, pukul 1 baru habis.  Malam ini pergi lagi.....
So....aku memang tak sempat nak terjah blog uolls...lagi pun line telefon kat sana tak cantik....

Petang tadi balik dari kerja hujan turun dengan lebatnya....dah lama tak turun hujan lebat begini.  Nie pun macam nak hujan lagi....

MP: semoga sakit aku pulih dan keadaan seperti sediakala....SubhanaAllah...
Type From Note 3....tak larat nak on desktop...nak cepat nie...