Saturday, May 10, 2014

Snow Hijau Dan Kereta


Setelah berminggu kereta tak basuh dan kereta ini keluar masuk bengkel, hari ini terpaksa ler aku hantar ke car wash.  

Maklum ler besok aku nak ke UIA PJ amik anak kat sana. Dia dah habis exam dan start cuti sem.

Sesekali kereta ini kena ler dimanjakan dan dimandikan dengan snow warna hijau macam dalam gambar di atas.  First time tengok snow warna hijau nie biasa snow warna putih.  Sure bersinar-sinar kereta nie setelah dicuci. Luar dalam berkilat dan wangi....

MP: Caj cuci kereta ini dalam RM 12.....