Friday, November 7, 2014

CPUV November Nuffnang - Dutch Lady Friso Baby's

CAMPAIGN
BLOG
START DATE
STATUS
CTR
Dutch Lady Friso Baby's R...
cerita maya persada
06 Nov 2014
On Going
0.00%
Dutch Lady Friso Baby's R...
cerita maya persada
06 Nov 2014
On Going
0.00%

Alhamdulillah......Nuffnang telah bermurah hati memberikan iklan CPUV Dutch Lady Friso Baby's pada bulan November ini.  Rezeki bulan November........

Thanks uolls yang sudi singgah dan komen di sini.  Kebelakangan ini agak busy di office dan masa kerja agak sukar nak blogwalking kat blog uolls.  Aku kan pekerja contoh kena ler tunjukkan contoh yang baik.  hihi.....

Tapi minggu depan masa agak lega sikit sebab my boss pergi Vietnam, seminggu jer.   Suka-suka jer dia pergi jenjalan ek....maklum ler orang kaya memang gitu.  Padahal baru balik dari Perth minggu lepas.  Aku nie bila nak gi jenjalan....cuti sekolah semakin hampir.  Plan banyak tapi takut tak jadi jer.....

Jom klik iklan-iklan kat sini yea.....thanks nuffnang dan Dutch Lady.

MP :  Ramai blogger yang dapat iklan ini.....