Tuesday, December 30, 2014

Seminggu Sibuk




Assalammualaikum........
Pergghhhh...seminggu blog ini tak bernyawa.....puas nak bersihkan habuk yang melekat....hihihi

Sunday, December 21, 2014

Friday, December 19, 2014

WARLOAD F/A-18D HORNET - RMAF


Tazkirah Jumaat - Solat



MP : Semoga amalan kita diterimaNya....

Wednesday, December 17, 2014

Tinggi Dan Massa Tubuh



Sila tengok berapa tinggi dan massa tubuh kita.

Monday, December 15, 2014

Jet Pejuang Sukhoi-30MKM

Photo: Unik & Rare,Su-30MKM
Su-30MKM
Jom kita layan gambar jet pejuang Sukhoi-30MKM.

Santai Isnin


MP : Kadang-kadang kita kurang mengenali siapa itu sahabat, kawan atau kenalan yang singgah di sudut ruang ini.......

Sunday, December 14, 2014

Santai di Hari Minggu

Danbo playing PS3 photo
sumber

Salam di hari minggu........
Detik ini apa yang kita lakukan.....?  Tentu ramai yang masih tidur lagi...maklum ler hari minggu, hari santai yang merupakan hari untuk kita merehatkan diri.  Hari ini banyak aktiviti yang kita lakukan.

Friday, December 12, 2014

Tazkirah Jumaat - Amalan Sebelum Tidur



MP: Sharing is caring.....

Tuesday, December 9, 2014

Bestnya Dapat Cek Nuffnang

cek dari nuffnang

Dari pagi semalam hingga petang tadi memang agak busy kat office. Ini bila Petronas Mesralink sedang upgrade sistem.  Bila buat order nak fax tak lepas-lepas, nak tengok sistem dah tentu tak boleh, call pulak memanjang jer engaged so send e-mail.

Saturday, December 6, 2014

Santai Sabtu


busy.....

Hari ini kerja halfday sampai pukul satu. Boss pulak baru balik dari Australia, dia bawa balik biskut Arnott's.

Friday, December 5, 2014

Tazkirah Jumaat


  MP: semoga menjadi panduan buat kita semua....

Thursday, December 4, 2014

Happy Anak Bagi Hadiah Birthday


Hari isnin lepas ada courier skynet hantar sms mengenai barang yang perlu di collect di skynet @ dihantar sekali lagi ke alamat aku.

Tuesday, December 2, 2014

Bermalam Di Seri Hatu Hotel & SPA Port Dickson


Sabtu lepas semasa aku mengikuti perjumpaan Kelab Honda Stream di Port Dickson, kita orang bermalam di  Seri Ratu Hotel & Spa yang terletak di Teluk Kemang.  Lokasi hotel ini berdekatan dengan Balai Bomba Teluk Kemang.