Tuesday, December 30, 2014

Seminggu Sibuk




Assalammualaikum........
Pergghhhh...seminggu blog ini tak bernyawa.....puas nak bersihkan habuk yang melekat....hihihi
Aku tak menghilang ke mana pun....sebelum cuti panjang kena siapkan kerja-kerja yang tertunggak kat office....bila naik bercuti pun banyak kerja yang perlu disiapkan sebelum tahun baru....aduhai...

Tak sempat dan tak berkesempatan nak terjah blog kengkawan.  Line wifi yang tersangkut-sangkut juga cuaca yang tak menentu membuatkan segala aktiviti luaran dan dalaman agak terbatas.

Terima kasih yang sudi singgah kat sini....sayang uolls.....

MP :  Cuaca sejuk.....busy dah bermula hari ini.....banyak nak story....