Saturday, August 30, 2014

Sudirman - Warisan + Lirik Lagu



Friday, August 29, 2014

Tazkirah Jumaat


MP: Biarlah jujur walaupun ia pahit...

Wednesday, August 27, 2014

Wordless Wednesday - Kehidupan Seorang Tentera


MP: Keselesaan pada yang merasainya....

Monday, August 25, 2014

Hargailah Suami Anda...


MP: Hargailah ia....

Sunday, August 24, 2014

Santai Di Hari Minggu


MP: tempoh berkabung....

Wednesday, August 20, 2014

Kereta Perisai Adnan Terbalik Di Sandakan



Makluman awal kes kemalangan ketika Ronda KTJ Sandakan.

1) Kenderaan Terlibat : 1x MIFV (ZB 3816).


2) Lokasi insiden : Simpang 3 Kg Sg Tiram, Labuk Bay.

Tuesday, August 19, 2014

Maktab Tentera Diraja - Tawaran Kemasukan Ke Tingkatan Empat Sesi 2015


MP : Sila war-warkan pada yang benar-benar berminat dan layak.........

Sunday, August 17, 2014

Saturday, August 16, 2014

Duit Adalah Segalanya


Walaupun duit bukanlah segalanya tapi untuk dapatkan segalanya memerlukan duit.

Friday, August 15, 2014

Tazkirah Jumaat


MP: Salam jumaat...
Dari semalam demam hingga ler hari ini, semoga dijauhkan dari segala penyakit....

Wednesday, August 13, 2014

Wordless Wednesday # 106

Sumber : facebook

MP : belanja gambar ni....sorry dah lama no entry dan blogwaking....masa begitu pantas berlari dan meninggalkan aku yang kalut dan busy....

Friday, August 8, 2014

Tazkirah Jumaat


MP: sharing is caring...

Thursday, August 7, 2014

NUFFNANG - CPUV AUGUST 2014

CAMPAIGN
BLOG
START DATE
STATUS
CTR
CTR BONUS
AMOUNT
Waku Doki Campaign
cerita maya persada
14 Jul 2014
On Going
0.86%
+0.46
1.86
Rakuten
cerita maya persada
23 Jul 2014
On Going
0.00%
0.64
Xperia Z2 Launch
cerita maya persada
31 Jul 2014
On Going
0.00%
0.65
B.liv Brand Visibility
cerita maya persada
04 Aug 2014
On Going
0.00%
0.14
Air Asia Go - Korea Sale ...
cerita maya persada
05 Aug 2014
On Going
0.00%
0.10


Alhamdulillah...ada 2 CPUV yang masuk pada bulan August ini.
B.liv Brand Visibility dan Air Asia -Go Korea Sale.  

Wednesday, August 6, 2014

Sunday, August 3, 2014

Kisah Hari Minggu

Dalam seminggu nie blog memang ke laut.  Entry pun tanpa citer-citer yang menarik. Line internet pun tersekat-sekat kalau kat kampung.  Kengkawan yang datang bertandang pun hanya singgah di angin lalu, mana yang sudi singgah dan tinggalkan jejak tu terima kasih yea......Ini semua kerana persiapan dan sambutan Hari Raya Aidilfitri dari penghujung puasa hinggalah ke hari ini.  Banyak story yang terbuku dan dah di mind setkan tapi hari ini baru dapat pegang keyboard warrior. Aku akan story slow-slow....

Friday, August 1, 2014

Tazkirah Jumaat


MP: Sharing is caring...