Monday, May 13, 2013

SHELL RIMULA DI PETANG SABTU

Aktivit petang sabtu yang lepas aku telah pergi ke tempat pelancaran SHELL RIMULA di Shell Malim di Melaka.  Banyak sungguh aktiviti yang berlangsung di sana.  
Antara aktiviti yang menarik ialah bersama bersantai dengan krew Radio Era, Radio THR Gegar dan Radio MY Fm.  Saya telah melibatkan diri dan hasilnya berbaloi.....
Semua krew radio memang ohsem dan terhibur dengan gelagat dorang yang sporting
expecially krew Radio THR Gegar J.D memang bestttt......(padahal aku jarang dengar THR Gegar...hehe...)
Untuk mendapat hadiah yang banyak ni kena ler menjawab soalan yang dikemukakan....senang jer soalannya...
Selepas penat berhempas pulas dengan aktiviti, pihak Shell juga ada menyediakan sedikit jamuan untuk para tetamunya......

Tadaa....inilah hasilnya.....
Jom tengok picture di bawah ini yang penuh dengan aktiviti .......
















MP : Suka melibatkan diri dalam aktiviti sebegini.....(entry yang tergesa-gesa sebab busy pagi nie...)