Saturday, September 22, 2012

SARAPAN APA PAGI NI...EK

Hari ini tekak rasa nak makan kedai ipar aku kat Ujung Pasir, sana nak makan lontong...lontong dia sedap...marvelous...my hubby makan nasi lemak & roti canai (hai..makan banyak,,,sapa bayar nie...hu hu hu ) kita orang minum teh o suam jer....
NASI LEMAK & LONTONG
Lokasi nasi lemak & lontong di Ujung pasir
Dah selesai makan tokeh dia datang bawa bekalan untuk niaga...(tokeh dia my hubby punya adik ipar) time bayar aku hulur RM 10.00 tapi dia amik RM 5.00 (boleh gitu ek....best..selalu nak gi sini ...he he he ) (My hubby cakap tak kenyang, leh gitu, nak tambah segan kot...wakawaka...) (makan banyak tapi bayar ciput jer....) (picture ehsan dari google, tak sempat nak amik gambar tadi...tq...)