Wednesday, October 10, 2012

EXAM

Minggu nie minggu exam bagi anak-anakku...Alif Hakimi darjah satu ada exam akhir tahun, 'Keep the number one in your hands '. Setengah tahun dia dapat nombor satu (tak sangka), tapi nie berkat main sambil belajar yang dia amalkan. Bila di tanya macam mana exam? Mama...kacang jer, senang jer..(biar betul senang sangat ke soalan darjah satu nie)
Kalau kita tengok buku-buku darjah satu nie, macam buku belajar masa saya darjah empat dulu (boleh gitu)he he he...So zaman dah berubah, budak sekolah makin pandai, umpama semuanya dihujung jari jer...
Kakaknya pulak study di UIAM Petaling Jaya ( Study English Language) pun exam gak this week. Semoga sukses dan do your best...(cita-citanya besar nie, nak further study di UK) semoga dipermudahkan...AMINNNN...