Monday, November 5, 2012

JAMES BOND : SKYFALL

Sepatutnya sabtu petang yang lepas aku dah pergi tengok wayang citer JAMES BOND : SKYFALL...dapat tiket free TELEKOM MALAYSIA bagi untuk pelanggan bertuah.....
Tapi petang khamis TM call aku " cik tiket free hanya dapat 1 sahaja,,,4 tiket yang cik request tak boleh bagi ler,,HQ TM tak benarkan..." Auuggghhh hampa siot...dulu aku tengok citer SPYDERMAN, TM bagi 3 tiket free, tapi kali nie limited edition tak boleh ler nak minta lebih...(yg aku frust sms first yg aku terima dpt 2 tiket free, lastly hanya 1 tiket jer TM nak bagi).
Wat per 1 tiket, anak2 ku yg berderet nie camne??? masing-masing excited nak tengok...(nak sedapkan hati takper ler nanti mama downloadkan yea...)
Nak beratur beli....oh tidak sekali...(semua nak free)
Tentu best citer nie....

3 comments:

  1. hari rabu lepas, dapat tengok preview..
    ok jer..
    yang paling ditunggu2 ialah IRON MAN...

    ReplyDelete
  2. Dr Singa :rumah takder astro ler...hu hu hu..tunggu nak download yer...
    Ibu n Abah : IRON MAN citer yg menarik anak-anak pun suka...

    ReplyDelete