Sunday, February 3, 2013

GIVEAWAY BROTHER REMYHAZZA

"2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away"

Segmen lagi untuk ke sekian kalinya...segmen nie sah sehingga hujung bulan nie 28/02/2013 sahaja...aku ulangi sehingga hujung bulan 2  pukul 23:59 pm sahaja.....
Jom reramai join segmen tertarik nie sebelum menjengahnya bulan March 2013....kay...
Cer klik banner kat bawah nie dan terjah ke blog brother ensem nie...ahakkss....


p/s : semoga blogwalking kengkawan mengeratkan tali silaturrahim....(bukannya tali pusat)

6 comments:

  1. terima kasih sebab support segmen remy yg tak seberapa tu...... remy doakan semoga menjadi antara yg bertuah nanti.......Amin...

    ReplyDelete
  2. Tuuut tuuut! Jemah singgah sini,dari giveaway yang sama! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    Jemah follow sini tau! ^^

    ReplyDelete
  3. salam.. deno dtg dari segmen yg sama... segmen abg remy da romeo.. hehe.. DENO FOLOW SINI^^ jom folow deno? hehe

    btw, deno ada short giveaway... tak perlu buat entry, tinggal link di ruang komen sahaja.. jom! :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. dh join dah..mmg ohsem ini G.A..hehehe...goodluck ye :D

    ReplyDelete
  5. tahniah....... sahabat dah berjaya dlm segmen remy .... 2nd Ohsem Anniversary aku cuma seorang kulikutif !!!! let's check out !!!!!
    http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2013/03/tahniah-blogger-bertuah-2nd-year-ohsem.html

    ReplyDelete
  6. terima kasih saudara Remy Hazza kerana saya telah terpilih dalam segmen ini...nak menitis air mata bila berjaya dalam segmen remy .... 2nd Ohsem Anniversary aku cuma seorang kulikutif !!!!

    ReplyDelete