Friday, December 14, 2012

Cuci Kereta

Tengahari tadi pergi hantar kereta di car wash berhampiran kat office....
Hujan panas, hujan panas......keretaku kotor sangat macam kereta masuk site.....luar dalam kotor dan berdebu.....
So tak tahan kena bebel dengan my hubby, apalagi pergi ler hantar cuci....
Sampai jer tanya kat budak cuci tu brapa harga kereta mpv nie kalau dicuci & vacuum...?
RM 14.00 jer...(dah byk kali survey dan aku rasa ni tempat yang paling berbaloi untuk jenis kereta mpv,   kalau  kat tempat lain harga semua RM 15.00 ke atas.....

Kereta penuh sabun.....


Jom cuci-cuci........


Sementara aku tunggu keretaku dicuci, aku nampak sesuatu yang menarik di dalam cermin pameran kat kedai tu....

Cuba teka apa ini....?


Dah tahu jawapannya meh sini cit cat beritahu aku.......
(lama fikir aku dah tahu jawapannya.....ha ha ha.......)