Wednesday, December 12, 2012

Nasi Lemak Kepala Ikan Bilis

 Order nasi lemak satu...
tup-tup bila sampai nasi lemak yang aku order tu.....
uolss tengok sendiri nasi lemak kepala ikan bilis ...sapa nak makan ikan bilis macam nie.....!!!!
Aku tak suka, tak suka, tak suka.....
Memang pantang aku makan nasi lemak kepala ikan bilis....
Ikan bilisnya tak dibuang kepala dan yang sewaktu dengannya....
Mengikut kata ustaz, jangan makan kepala ikan bilis sebabnya otak kita akan mudah lupa.....
So....anak-anak aku yang tengah study nie memang aku dah ajarkan jangan makan kepala ikan bilis yang sebegini..................
Aku kalau pergi pasar malam, beli ikan bilis yang sudah dibuang kepalanya (dah bersih ler....)
Uoolss see the picture ler,,,,,,.......

 Nasi lemak kepala ikan bilis

kita tengok pic lagi...


Kita tengok pic yang close up lagi....

Picture :  kabur sikit maklum ler guna camera handphone blackberry jer.....(ahakksss....)