Wednesday, August 28, 2013

Terbang Lagi Ke Perth, Australia


Green Koala Stamp Free PhotoOrange Kangaroo Stamp Free Photo



Entry ini bukan aku yang terbang ke Perth, tapi my boss, 
tahun ini rasanya dah dua kali terbang ke Perth.

Maklum ler tengok anaknya study di Curtin University.  Lagi pun dia ada rumah kat sana.  So anytime dia nak terbang ke sana beberapa kali dalam setahun.
Jikalau dia pulang nanti mesti ada candy sedap yang dibawanya nanti.  Nasib baik kita orang kat office ini tak ramai so puas ler makan...ahakss...


picture
MP : Aku jer yang tak fly ke mana.....tunggu ler ingat nak fly ke Sandakan.....tengok anak....