Friday, November 12, 2021

Pendaftaran 4LIfe JDI Denaihati

Di sini untuk mendaftar 4 life melalui JDI Denaihati anda hanya perlu membayar RM80 dan postage RM11, Total RM91 sahaja. Ia cukup murah berbanding dengan syarikat yang lain.  Bila dah mendaftar, 4Life akan memberi fail yang berisi 3 sample produk iaitu  Energy Go Stix, Riovida Stix dan Tea 4Life.


Energy Go Stix


Di samping itu disertakan sekali borang pendaftaran, resit jualan, katalog produk 4Life, Katalog Pelan Ganjaran Hayat 4Life dan beberapa borang lain.  Ia cukup mudah melalui pendaftaran ini kita boleh merasai produk sample yang diberi. Borang pendaftaran nanti kita isi dan emailkan pada 4Life untuk kita terima info-info dari 4Life.  Tak cuba tak tahu bila dah cuba baru rasa jatuh cinta dengan produk 4Life ini.


Riovida Stix


Aku tak nak cerita panjang lebar, kita join kita rasa produk dan kita boleh mendengar kelas 7 pagi, kelas BOP malam dan coaching bisnes produk ini.  Kita juga akan diajar cara untuk iklan di Facebook, Instagram, Google My Business, You Tube dan banyak lagi yang kita dapat belajar.  Kalau di luar kelas-kelas begini sudah pasti mahal ratusan ringgit malah ada yang ribuan ringgit.

Tea 4LIfeApa yang pasti kita mesti join 4Life JDI Denaihati kerana ia rasa dekat dihati.
Klik di SINI

Stay tuned.....
 

2 comments:

Assalammualaikum dan selamat pagi.... Terdapat satu doa yang kerap dibaca Rasulullah SAW ketika solat iaitu sebel...