Thursday, January 16, 2014

Bloglist Khas Rakan Blogger Di Blog Zamani Abe

pinjam pic kat blog Zam

Dak Zam ada membuat teka teki tetapi secara tricky.  Tak sangka terpilih antara 11 blogger khas di blog beliau.  Caranya dengan meneka apa nama kuih kat atas tu.

Kalau tengok dari mata kasar memang kita agak kuih kasui @ kaswi tetapi sebenarnya ia ialah Kek Lamington sejenis kek tradisional Australia.  Apalagi terus aku google mencari maklumat kek lamington ini. Nampak sedap.....boleh mencubanya lain kali....

Buat blogger dak Zam thanks....pinjam picture yea....inilah hasilnya kalau kita rajin mengomen kat blog kengkawan kita.....Jom singgah kat blog Zam....

capture dari blog Zam

dak = panggilan untuk seseorang biasa diguna oleh orang Melaka

MP :  Mood...rasa nak buat kek....