Saturday, January 4, 2014

Dapat Calendar Dan Card Dari Blogger Shida Radzuan

Blogger Shida
Semalam aku tengok di peti surat ada sepucuk surat yang dalamnya ada kalendar 2014 dan 'card bussiness'.  
Memang aku dah agak ini mesti dari Shida Radzuan.  Bila dibuka memang betul ia dari Shida.  Calendar dan kad ini aku dapat kerana aku di antara pengomen terbanyak di blog Shida. Shida telah bermurah hati untuk memberinya sebagai tanda peringatan kepada readers di blognya yang banyak memberi komen.

Thanks yang teramat sangat buat Shida, memang teruja dapat.  Warnanya pun cantik, calendar tu sesuai dibuat penanda buku dan kad tu aku simpan rapi.  Apa lagi untuk lebih mengenali Shida klik jer di blog duniashida.

MP : selamat berhujung minggu....balik kampung.....