Monday, February 17, 2014

Lunch Di MarryBrown


Ini cerita minggu lepas time lunch aku tak tahu nak makan apa...asyik makan nasi jer, sesekali tukar selera pulak.  Aku singgah restaurant MarryBrown di Cheng, Melaka.
Tengok menu.....macam tak best jer...macam tak menarik jer...tak macam restaurant fast food lain sungguh ohsem.  So aku pilih ler chicken burger bersama nescafe iced.  Boleh tahan mahal harga nescafe iced di sini.  No choice...nak cepat punya pasal, belasah jer ler.  Takkan nak claim pulak, lain ler macam orang tu makan pun boleh claim....aduhai....


MP :  Actually dah lama tak makan di Restaurant MarryBrown nie....saja jer....