Sekitar Gambar Final Maharaja Lawak Mega 2013

Photo: Juara #MaharajaLawakMega 2013 milik #Sepahtu. Tahniah Sepahtu yang berjaya merangkul RM500 ribu dan trofi Astro.
Sepahtu Juara Maharaja Lawak Mega 2013


Kumpulan Sepahtu telah menjadi juara Maharaja Lawak Mega 2013 dengan membawa pulang RM 500,000 bersama trofi yang berlangsung di Stadium Melawati Shah Alam malam tadi.  Manakala kumpulan Shiro telah menduduki tempat kedua.  Kumpulan Shiro yang dianggotai Shahrol dan Ajak membawa pulang RM 250,000 dan trofi. Tempat ketiga dimenangi oleh Bocey (RM 150,000.00), keempat kumpulan Jambu (RM 50,000) dan kelima Nabil (RM 15,000).  Kesemua anggota kumpulan Bocey telah memenangi gelaran 'Man Of The Match'.


Jom layan sekitar gambar semasa final Maharaja Lawak Mega 2013.....


Photo: #Shiro bakal meriahkan #MaharajaLawakMega 2013 akhir malam ini dengan sketsa yang hebat. Siapa sokong Shiro terus like..

Like Page SHIRO ➜ Ajak & Shahrol - Shiro <3Photo: #Sepahtu bakal menghangatkan lagi pentas akhir #MaharajaLawakMega 2013. Nantikan persembahan mereka..

Like Page SHIRO ➜ Ajak & Shahrol - Shiro <3


Jumlah undi :-
1) Sepahtu   72%
2) Shiro        69 %
3) Bocey      68 %
4) Jambu     65 % 
5) Nabil        64 %

Photo: Comel-comel abang #Jambu malam ni. Tak sabar nak tengok sketsa lawak mereka kan.. #MaharajaLawakMega 2013

Like Page SHIRO ➜ Ajak & Shahrol - Shiro <3Photo: #Bocey hati-hati turun tu.. pastikan Bocey buat yang kawkaw malam ni ye #MaharajaLawakMega 2013 Akhir. Korang suka Bocey? jom like..

Photo: Tempat kedua dimenangi oleh kumpulan #Shiro. Tahniah Shiro anda memang berbakat dan teruskan usaha dalam bidang lawak. #MaharajaLawakMega 2013 akhir. Mereka memenangi RM250 ribu dan trofi Astro. Tahniah..Photo: Pemenang bagi tempat ketiga membawa wang tunai RM150 ribu ringgit Malaysia dan piala #MaharajaLawakMega 2013 dimenangi oleh #Bocey
Photo: Pemenang bagi tempat keempat membawa wang tunai RM50 ribu ringgit Malaysia dan piala #MaharajaLawakMega 2013 dimenangi oleh #JambuPhoto: Pemenang bagi tempat kelima membawa wang tunai RM15 ribu ringgit Malaysia dan piala #MaharajaLawakMega 2013 dimenangi oleh #Nabil
Photo: Tahniah #Bocey yang memenangi "Man Of The Match" malam akhir #MaharajaLawakMega 2013.Photo: "Tiba masanya bapak cari teman pengganti.. " Lawak sehhh!!! terbaik!! pengisian dan idea dan mantap. Korang suka tak persembahan #Bocey dengan tema muzikal ni? #MaharajaLawakMega 2013 akhir.
Photo: "Kalau bercinta nak cari isteri kena jadi kepala keluarga.. Abah kepala keluarga mak kau tu tengkuk keluarga.. " persembahan kedua tema muzikal #Sepahtu di pentas akhir #MaharajaLawakMega 2013Photo: "tolong aku man... tolong aku man...  nak pergi uji bakat #KilauanEmas" bestnya kisah sketsa #Shiro ni kan.. #MaharajaLawakMega 2013 akhir. 

Oh ye korang yang nak cuba uji bakat Kilauan Emas di Sabah (Zon Sabah) boleh datang esok (8 Feb 2014) ke 1Borneo Hypermall KK.
Photo: Terbaiklah lawak #Jambu malam ni penuh dengan sketsa lawak dan persembahan yang mantap. Apa komen korang? #MaharajaLawakMega 2013 akhir.Photo: "Ku capai tahap ini walaupun tak masuk universiti" antara sketsa #Nabil untuk tema muzikal #MaharajaLawakMega akhir. Apa komen anda?
Photo: "Makan sate depan tv malam raya.. " bagaimana la diorang nak keluar dari lokap tu kan.. memang sempoi dan best persembahan #Sepahtu #MaharajaLawakMega 2013 akhirPhoto: "Tak pernah dibuat orang pengantin main kompang tau.. " terbaik persembahan pertama #Bocey di pentas akhir #MaharajaLawakMega 2013. Comel kan abang-abang Bocey kita ni..
Photo: Bagaimana persembahan pertama #Shiro malam ni? apa pendapat korang semua? best kan.. #MaharajaLawakMega 2013Photo: Kisah #Nabil yang menarik dan terbaik di pentas akhir #MaharajaLawakMega 2013. Apa pendapat korang dengan persembahan beliau tadi?

Like Page SHIRO ➜ Ajak & Shahrol - Shiro <3
Photo: Shah Alam peace yoo ~ Terhebat daripada @DatoACMizal malam akhir #MaharajaLawakMega 2013Photo: Persembahan pembukaan #MaharajaLawakMega 2013 yang hebat dari Altimet (@altimet), Joe Flizzow (@flizzow) dan SonaOne (@ItsSonaOne). #Havoc yooo ~

picture : sumber & sumber & sumber

MP :  Bocey terbaik tetapi Shiro paling aku suka.....

Comments

Popular posts from this blog