Tuesday, March 12, 2013

2 PAGI DENGAN LAKSAM

Minggu nie selera nak rasa makan laksam, tak pernah rasa sebenarnya dan tak tahu macam mana isi kandung di dalam laksam....(siap tanya penjual tu..apa itu laksam..) he he he...
Sampai jer kat office (officemate belum sampai lagi) aku pun testing laksam...
Satu, dua, tiga sudu...ermmmmm....sedapnya.....(kuahnya sedap)
macam kuah laksa pun ada...
So dah 2 pagi aku beli laksam.....besok nak beli tak rasanya....? (nanti aku fikir dulu...)


Laksam
                                                           
kuah laksam sedap...

Kalau uolss nak try buat laksam cer klik resepi laksam ...aku google kat blog...
MP : My hubby tak suka laksam, katanya dengar nama jer macam tak sedap, maklum ler tekak western.....wakawaka..... Lepas nie nak testing makan apa lagi....ek..?