Tuesday, July 2, 2013

Demam Selsema



Hari ini amat sibuk, semalam pun sama, bila petang aku dah kena selsema yang teruk.
Deria rasa dah slow, so lepas maghrib tadi aku pergi klinik ambil ubat selsema.
Lepas makan malam, aku ambil satu biji ubat selsema.
Rasanya badan kurang sihat hari ini semenjak balik dari PD, badan letih sangat dan hari ini boleh kena selsema.  So blogwalking pun kat blog uolls macam tak jejak jer.....huhu....

MP :  Banyak story nak citer tapi rasa kepala makin berat....sleep.....