Thursday, September 26, 2013

CPUV Bulan September

Campaign
Blog
Start Date
Status
CTR
CTR Bonus
Amount
RHB Debit Mass Usage
cerita maya persada
10 May 2013
On Going
0.27%
+2.19
8.78
Transtitions Optical
cerita maya persada
10 Jun 2013
On Going
0.00%
0.00
Olay JAS Bundle
cerita maya persada
18 Sep 2013
On Going
0.00%
0.88
Ford MCA Launch (SEPT)
cerita maya persada
21 Sep 2013
On Going
0.65%
+0.28
1.12
Sanofi Lactacyd: Revitali...
cerita maya persada
19 Aug 2013
Credited
0.64%
+0.71
2.83

Dalam bulan September ini baru 2 iklan nak masuk dalam blog aku, itu pun setelah aku hantar e-mail bertanyakan kenapa iklan tak masuk dalam blog ini....
Apalagi jawapan standard Nuffnang mengatakan pihak pengiklan belum lagi berminat untuk masuk ke dalam blog dan niche blog yang sama agak ramai.....
So pihak pengiklan akan memilih blog yang mempunyai niche yang 
menarik dan berbeza.....

Lagi satu dalam beberapa hari yang lepas aku tidak boleh mengklik button 
kat Manage Blog & Earnings dalam akaun Nuffnang.  Bila hantar e-mail pada
 nuffnang berhari-hari dorang nak reply....
Ada masalah ker pihak nuffnang nie.....Now aku tengah fikir nak masukkan 
advertiser lain kalau pihak nuffnang agak lembab melayan karenah bloggers.....

MP : Tunggu first payment dari nuffnang......Masih sabar lagi....